fbpx
Aktuális hírek Helyi hírek

Hétfőtől ideiglenesen módosul a 80-as és a 81-es troli útvonala

Hétfőtől ideiglenesen módosul a 80-as és a 81-es troli, valamint a 907-es éjszakai járat útvonala Zuglóban, mert karbantartási munkák miatt egyirányúsítják az Ond vezér útját a Szentmihályi út és a Füredi utca között az Örs vezér tere felé; a munkálatok egy héten át tartanak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a Keleti pályaudvar felé tartó 80-as, a Fischer István utca irányú 81-es trolibusz, valamint a Kelenföld felé tartó 907-es éjszakai járat az érintett útszakaszt elkerülve, a Ond vezér útja és a Szentmihályi úti megállók érintése nélkül, módosított útvonalon, a Füredi utcán keresztül közlekedik. A járatokra az Álmos vezér útjánál a 82-es troli megállójában, a Vezér utcánál a 419-es csömöri járat megállóhelyén, majd a Füredi utcában a Szentmihály út kereszteződése előtt lehet felszállni – írták.
    

Hozzátették: az augusztus 31-ig tartó munkavégzés ideje alatt az Örs vezér tere felől indulók a Szentmihály út és az Ond vezér útja környékét a H8-as, a H9-es HÉV vagy a 44-es, a 45-ös, valamint a 67-es busz Rákosfalva H megállójából gyalogosan is elérhetik.
    

A Szentmihály út és az Ond vezér útja környékéről a Keleti pályaudvar felé tartó trolikra a Füredi utcai ideiglenes megállókat gyalogosan, vagy az Örs vezér tere felé tartó trolikról az Ond vezér útja/Füredi utca csomópontban az Álmos vezér útja megállóban átszállva lehet elérni – olvasható a közleményben.

2020. augusztus 21.

(MTI)