fbpx
Helyi hírek

Gyanúsított lett két garázda, akik a 4-6-os villamoson verekedtek

A Terézvárosi nyomozók csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 34 éves nőt, és egy 26 éves férfit, további két garázdát még keresnek a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2020. augusztus 20-án, mert a rendőrkapitányság tudomására jutott adatok szerint két nő és két férfi 2020. augusztus 19-én 16 óra 36 perc körül Budapesten, a VI. kerületben a 4-6-os villamoson összeverekedett.

A villamoson készült felvétel alapján, ami különböző híradásokban is megjelent, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves F. Szabrina és társa a 26 éves N. Ferenc Dávid 2020. augusztus 20-án az esti órákban önként jelentkezett a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói F.Szabrinát és N. Ferenc Dávidot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárásban szabadlábon védekeznek.

A videófelvételen szereplő garázdaság másik két résztvevőjét továbbra is keresik a rendőrök.

2020.08.21.

(MTI)